Winkelwagen Geen producten

Waarom i-Completer?

Gratis handleidingen
Ruim 1.000 producten
Levering binnen 1 dag
30 dagen bedenktijd
34.800 tevreden klanten
10% voor het goede doel

 
 

Nieuwe betaalmethodes toegevoegd

Nieuwe betaalmethodes SofortBanking en Mister Cash

Omdat er steeds meer klanten uit België komen, zijn er 2 nieuwe betaalmethodes toegevoegd aan de website. Met Bancontact / Mister Cash en SofortBanking kunnen klanten uit België snel en veilig betalen. Daarnaast is het natuurlijk ook nog steeds mogelijk om via PayPal of bankoverschrijving te betalen.


SofortBanking

SofortbankingSofortBanking (voorheen DirectEbanking) is een snelgroeiende betaalmethode in Europa. Dit betaalmiddel is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL, alleen is dit een Europees systeem. U betaalt hierbij online met uw banknaam, rekeningnummer en beveiligingscode. SofortBanking is een veel gebruikte betaaloptie in Duitsland, Engeland, Oostenrijk en België.

SofortBanking is een veilig betaalsysteem dat voldoet aan strenge veiligheidsnormen waarbij uw persoonsgegevens goed beschermd blijven. U hoeft zich niet te registreren en kunt gewoon inloggen op dezelfde vertrouwde manier als bij Internet Bankieren. Doordat de betaling direct uitgevoerd wordt versturen wij uw bestelling gelijk nadat de transactie voltooid is.


Mister Cash / Bancontact

MisterCashMet Bancontact / Mister Cash kunnen klanten uit België eenvoudig en veilig online betalen met hun bankpas. De betaling vindt plaats in uw eigen vertrouwde Internet Bankieren omgeving. Omdat ook hier de betaling direct wordt uitgevoerd kunnen wij uw bestelling gelijk versturen!

Heeft u een bankrekening in België bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank? Dan kunt u direct gebruik maken van Mister Cash zonder dat u zich hiervoor aan moet melden of hoeft te registreren. Bancontact / MisterCash is een absoluut veilige en betrouwbare betaalmethode.

    01-05-2012 07:23

Reparatie onderdelen en accessoires voor de iPad, iPhone, iPod en Samsung.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW