Winkelwagen Geen producten

Waarom i-Completer?

Gratis handleidingen
Ruim 1.000 producten
Levering binnen 1 dag
30 dagen bedenktijd
34.800 tevreden klanten
10% voor het goede doel

 
 

Goede doel

Wij doneren ieder jaar 10% van onze opbrengst aan goede doelen. Dat is één van de onderscheidende aspecten van i-Completer, naast natuurlijk de snelle afhandeling van bestellingen en de hoge klanttevredenheid. Door bij ons je accessoires en onderdelen te bestellen draag je automatisch bij aan de bestrijding van armoede in ontwikkelingslanden.

Waarom?
Niet alles draait altijd en alleen maar om geld, ook niet in het bedrijfsleven. Wij zijn van mening dat het niet gezond is als een bedrijf alleen maximale winst op het oog heeft. Door alleen maar zoveel mogelijk geld proberen te verdienen verlies je (op lange termijn) het bestaansrecht van je organisatie.

Je kunt als bedrijf veel beter mensen helpen, bijvoorbeeld met het repareren van bijvoorbeeld hun telefoon door ze te voorzien van een goed advies, de juiste onderdelen en reparatie handleidingen. Wij gaan echter verder, en helpen ook de mensen die geen smartphone of tablet hebben maar iedere dag opnieuw moeten zien te overleven.

En daarom geven wij 10% van de winst weg aan armoedebestrijding in ontwikkelingslanden.

Meedoen aan armoedebestrijding?
Wil jij helpen om de wereld een beetje beter te maken? Kies dan bijvoorbeeld voor een sponsorkind. Voor 30 euro per maand kun je al een kind sponsoren. Door deze financiële adoptie is het kind verzekerd van goede gezondheidszorg, kleding, voedsel en onderwijs. Zo geef je het sponsorkind een toekomst!

Dankzij een gift aan Woord en Daad kon er vorig jaar bijvoorbeeld 1 nieuw huis worden gerealiseerd in Bangladesh en konden vijf studenten in Guatemala werken aan een betere toekomst!
Reparatie onderdelen en accessoires voor de iPad, iPhone, iPod en Samsung.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW