Winkelwagen Geen producten

Waarom i-Completer?

Gratis handleidingen
Ruim 1.000 producten
Levering binnen 1 dag
30 dagen bedenktijd
34.800 tevreden klanten
10% voor het goede doel

 
 

iPhone 5/5S screen protector set

iPhone 5/5S screen protector set
1 Reviews | Review toevoegen

De screenprotectors uit deze set beschermen uw iPhone 5 / 5S zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Hiermee voorkomt u krasjes, vette vingerafdrukken en andere viezigheid op uw iPhone.

Levertijd

1 dag

€ 7,95
€ 4,95
Prijs per set

 

Aantal: 
Bestellen

De screenprotectors uit deze set beschermen uw iPhone zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Hiermee voorkomt u krasjes, vette vingerafdrukken en andere viezigheid op uw iPhone.

Iedere set bestaat uit een schoonmaakdoekje en 2 screen protectors, één voor de achterkant en één voor de voorkant.

Tip: Bekijk hier de beste manier om screenprotectors aan te brengen.

Geschikt voor de iPhone 5 en iPhone 5S.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Peter - 06-02-2016 12:36

Deze protector maar eens een kans gegeven gezien de prijs. Ik was altijd gewend duurdere te gebruiken van BodyGuardz.

Waarom die iets (want je krijgt dan wel meteen setje van 2) duurder zijn werd al snel duidelijk. Heel lichte oneffenheden (reliëf verschil) op bijvoorbeeld de achterkant (logo en de randen tussen het metaal en plastic) plakt het stugge plastic niet. Er blijft lucht onder zitten.

Ondanks mijn redelijke ervaring met stof-vrij kunnen plaatsen van protectors (heb er afgelopen jaren al een aantal gedaan) had ik toch één stofje er onder zitten. Het stugge plastic van deze protector zorgt ervoor dat er een grote luchtbel onder blijft zitten. Je kunt het wel goed aandrukken, maar zoals ik al noemde is het plastic erg stug en een klein reliëf (veroorzaakt door logo, letters en in dit geval een stofje) zorgt ervoor dat de protector 'opgetild' wordt en niet goed wil plakken op die plekken.

Gezien de prijs wel aan te raden, maar dan alleen voor de voorkant (want daar is geen reliëf) - de achterkant is m.i. niet voldoende. En alleen als het je lukt 100% stofvrij te werken tijdens het plakken.

Een tip is misschien toch de protector 'nat' te plakken, mogelijk gaat dit makkelijker. Dat heb ik bij deze niet geprobeerd.

De pasvorm is redelijk tot goed (led flitser van iPhone 5s past net niet in de uitsparing)

Reparatie onderdelen en accessoires voor de iPad, iPhone, iPod en Samsung.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW