Winkelwagen Geen producten

Waarom i-Completer?

Gratis handleidingen
Ruim 1.000 producten
Levering binnen 1 dag
30 dagen bedenktijd
34.800 tevreden klanten
10% voor het goede doel

 
 

Over i-Completer

Bedrijfsgegevens:

i-Completer
Maasdamsedijk 51 
3297 AK Puttershoek 
Nederland 

Telefoon: 085 - 00 21 576
E-mail: info@i-completer.nl
Website: www.i-completer.nl

KvK-nr. 24436022
BTW-nr. NL199715233B01

IBAN: NL51 RABO 0156 7552 11
BIC: RABONL2U

i-Completer biedt een ruim assortiment onderdelen en accessoires voor o.a. de iPod, iPhone en iPad. Al onze kwaliteitsproducten zijn met zorg geselecteerd en worden voor een scherpe prijs aangeboden. Innovatie en flexibiliteit zijn onze kernwoorden. Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekende service!

De verzending vindt plaats via PostNL. Alle producten worden zorgvuldig verpakt en binnen 1 werkdag naar u verzonden. Wilt u de producten liever ophalen en ze eerst zien voor u ze koopt? Dan is het altijd mogelijk om langs te komen. Neem dan wel even contact met ons op om een afspraak te maken.

Nog vragen of opmerkingen? Kijk dan eerst bij de meestgestelde vragen of uw vraag hier beantwoord wordt. Is dit niet het geval dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, of door direct een e-mail te sturen naar info@i-completer.nl.

Reparatie onderdelen
Is uw iPad, iPhone of iPod kapot? Vervang zelf de onderdelen en bespaar op dure reparatie kosten. Met deze handleidingen helpen wij u stap voor stap door de reparatie. Twijfelt u over het onderdeel dat u nodig heeft? Wij geven u graag persoonlijk advies!

Tevreden klanten
De klant staat bij ons altijd centraal. Met een jarenlange kennis en ervaring hebben wij dan ook veel tevreden klanten. Al meer dan 34.800 klanten zijn u voor gegaan. Bent u benieuwd wat deze klanten van ons vinden? Bekijk dan de recensies op Kiyoh.nl.

Goede doel
Wij doneren ieder jaar 10% van onze opbrengst aan goede doelen. Door bij ons uw accessoires en onderdelen te bestellen draagt u automatisch bij aan de bestrijding van armoede in ontwikkelingslanden. Lees hier meer over het goede doel.Reparatie onderdelen en accessoires voor de iPad, iPhone, iPod en Samsung.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW