Winkelwagen Geen producten

Waarom i-Completer?

Gratis handleidingen
Ruim 1.000 producten
Levering binnen 1 dag
30 dagen bedenktijd
34.800 tevreden klanten
10% voor het goede doel

 
 

Retouren

Bent u niet tevreden over uw bestelling en wilt u producten ruilen of terugsturen? Dat is geen probleem. Bij ons heeft u maar liefst 30 dagen de tijd om producten retour te sturen.

Retourformulier
Gebruik bij voorkeur het retourformulier om producten retour te sturen. U kunt natuurlijk ook zelf een briefje erbij doen of een e-mail sturen, vermeld dan wel duidelijk het ordernummer en uw bankrekening gegevens voor een snelle afhandeling.

Ruilen
Als u producten wilt omruilen kunt u deze binnen 30 dagen naar ons retour sturen met het retour formulier. Het aankoopbedrag wordt dan terug gestort, dus voor de andere producten kunt u gewoon een nieuwe bestelling plaatsen.

Retour sturen
Stuur de product(en) binnen 30 dagen na levering retour naar het onderstaande adres. Wij sturen dan een nieuw product op, of u krijgt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug (meestal gewoon binnen 1 dag).

i-Completer
Maasdamsedijk 51
3297 AK Puttershoek
Nederland

Verzendkosten
De verzendkosten voor de retourzending dient u zelf te betalen, tenzij de fout bij ons ligt. Heeft u bijvoorbeeld een verkeerd of kapot product geleverd gekregen? Dan nemen wij uiteraard de verzendkosten voor onze rekening. Neem dan wel even contact met ons op zodat wij u een verzendlabel toe kunnen sturen!

Heeft u nog vragen over het retour sturen van producten? Neem dan even contact met ons op via info@i-completer.nl.
Reparatie onderdelen en accessoires voor de iPad, iPhone, iPod en Samsung.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW