Winkelwagen Geen producten

Waarom i-Completer?

Gratis handleidingen
Ruim 1.000 producten
Levering binnen 1 dag
30 dagen bedenktijd
34.800 tevreden klanten
10% voor het goede doel

 
 
 

Retouren

Bent u niet tevreden over uw bestelling en wilt u producten ruilen of terugsturen? Dat is geen probleem. Bij ons heeft u maar liefst 30 dagen de tijd om producten retour te sturen.

Retourformulier
Gebruik bij voorkeur het retourformulier om producten retour te sturen. U kunt natuurlijk ook zelf een briefje erbij doen of een e-mail sturen, vermeld dan wel duidelijk het ordernummer en uw bankrekening gegevens voor een snelle afhandeling.

Ruilen
Als u producten wilt omruilen kunt u deze binnen 30 dagen naar ons retour sturen met het retour formulier. Het aankoopbedrag wordt dan terug gestort, dus voor de andere producten kunt u gewoon een nieuwe bestelling plaatsen.

Retour sturen
Stuur de product(en) binnen 30 dagen na levering retour naar het onderstaande adres. Wij sturen dan een nieuw product op, of u krijgt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug (meestal gewoon binnen 1 dag).

i-Completer
Maasdamsedijk 51
3297 AK Puttershoek
Nederland

Verzendkosten
De verzendkosten voor de retourzending dient u zelf te betalen, tenzij de fout bij ons ligt. Heeft u bijvoorbeeld een verkeerd of kapot product geleverd gekregen? Dan nemen wij uiteraard de verzendkosten voor onze rekening. Neem dan wel even contact met ons op zodat wij u een verzendlabel toe kunnen sturen!

Heeft u nog vragen over het retour sturen van producten? Neem dan even contact met ons op via info@i-completer.nl.

Reparatie onderdelen en accessoires voor de iPad, iPhone, iPod en Samsung.

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.